CAPITALCLEAN

servicii spalare ferestre si fatade

SERVICII

Servicii spălare ferestre și fațade

Echipa de specialiști CapitalClean vine în întampinarea dumneavoastră cu o tehnologie inovatoare în acest domeniu și anume, sistemul de spălare a ferestrelor și fațadelor, bazat pe osmoza inversă. Cu ajutorul cozilor telescopice din materiale composite – fibra de sticlă sau fibra de carbon și perii foarte ușoare, suprafețele se curăță cu apă pură, pană la 16 metri înălțime, reprezentînd cea mai marcantă invenție a ultimului deceniu în domeniul spălării geamurilor. În cazul suprafețelor cu înalțimi mai mari vom folosi autoturnul sau alpiniștii utilitari.

Sistemul de spălare a ferestrelor și fațadelor de la sol, (engleza - Water Fed Pole), reprezintă probabil cea mai marcantă invenție a ultimului deceniu în domeniul spălării geamurilor.

Folosind un sistem de filtrare cu 4 trepte – filtru mecanic polipropilenă, filtru carbon, osmoza inversă și reșina deionizare - se obține o apa de o puritate aproape 100%. Practic RO-CART4 este un cărucior mobil, fără rezervor, ce se conectează direct la reteaua de apă. Cu ajutorul cozilor telescopice se curătă cu apă și frecare geamurile și fațadele, astfel nu permite ca substanțele nocive conținute în aerul poluat, depunerile de coroziune și murdărie să afecteze negativ durabilitatea fațadelor.

Apa pură tinde să absoarbă murdăria, astfel redobândind echilibrul de impurități aflate în mod normal în apă și nu lasă urme la uscare. După curățare apa se lasă să se usuce natural.

CONTACTE

tel. +373 (79) 685-845

capitalclean.md@gmail.com


SPĂLARE FERESTRE DE LA SOL


FACEBOOK

Flag Counter
Hostat de Amplica
<