CAPITALCLEAN

servicii spalare ferestre si fatade

SERVICII

Servicii spălare ferestre și fațade

Putem observa cu ușurință că arhitectura din ziua de azi se schimbă permanent, apărând tot mai multe clădiri cu pereți exteriori din sticlă sau acoperite cu materiale vitrate care se înalță până la cer. Problema începe când pe aceste suprafețe se depun praful și impuritățile de după ploaie care creează o imagine inestetică.

Echipa de specialiști CapitalClean vine în întampinarea dumneavoastră cu o tehnologie inovatoare în acest domeniu și anume, sistemul de spălare a ferestrelor și fațadelor, bazat pe osmoza inversă. Cu ajutorul cozilor telescopice din materiale composite – fibra de sticlă sau fibra de carbon și perii foarte ușoare, suprafețele se curăță cu apă pură, pană la 16 metri înălțime, reprezentînd cea mai marcantă invenție a ultimului deceniu în domeniul spălării geamurilor. În cazul suprafețelor cu înalțimi mai mari vom folosi autoturnul sau alpiniștii utilitari.

Sistemul de spălare a ferestrelor și fațadelor de la sol, (engleza - Water Fed Pole), reprezintă probabil cea mai marcantă invenție a ultimului deceniu în domeniul spălării geamurilor.

Apa pură tinde să absoarbă murdăria, astfel redobândind echilibrul de impurități aflate în mod normal în apă și nu lasă urme la uscare. După curățare apa se lasă să se usuce natural.

CONTACTE

tel. +373 (79) 685-845

capitalclean.md@gmail.com


SPĂLARE FERESTRE DE LA SOL


FACEBOOK

Flag Counter
Hostat de Amplica
<