CAPITALCLEAN

servicii spalare ferestre si fatade

SERVICII

Serviciile noastre

CAPITALCLEAN S.R.L. este o firmă de curățenie, având o echipă tânără și dinamică ce oferă o gamă diversificată de servicii de curățenie profesionale în Chișinău și împrejurimile acestuia.

Curățare ferestre și fațade
Curățare mobilă moale
Curățare covoare

Serviciile de curățenie oferite de CAPITALCLEAN S.R.L. se adresează atât persoanelor fizice (curățenie apartamente Chișinău și case, spălat mochetă Chișinău și covoare, curatare covoare cu livrare curățat și spălat canapele și fotolii, spălat tapiterie auto,etc), cât și persoanelor juridice (curățenie spații comerciale, birouri, magazine, instituții, depozite, cabinete medicale, etc.), pentru diverse necesități în ale curățeniei.

Firma de curățenie CAPITALCLEAN S.R.L., folosește produse și soluții profesionale de foarte bună calitate, ce se încadrează în standardele internaționale de calitate, iar echipamentele de curățenie cu care se lucrează sunt noi și de ultima generație. Profesionalismul, promptitudinea, siguranța și flexibilitatea serviciilor de curățenie oferite, sunt câteva dintre atuu-rile care ne caracterizează.

CONTACTE

tel. +373 (79) 685-845

capitalclean.md@gmail.com


SPĂLARE FERESTRE DE LA SOL


FACEBOOK

Flag Counter
Hostat de Amplica