CAPITALCLEAN

servicii spălare ferestre și fațade

LISTA DE PREȚURI

Suntem interesați să colaborăm cu clienții noștri în vederea acoperirii necesităților de spălare a ferestrelor și fațadelor, oferind cel mai bun preț pentru o calitate înaltă a serviciilor, într-un timp cît mai scurt.

„CAPITALCLEAN” SRL, vă oferă servicii specializate de spălare și curățare a ferestrelor și fațadelor centrelor comerciale, centrelor de business și blocurilor de locuit. Compania noastră dispune de dotările necesare pentru a oferi servicii de calitate superioară clienților.

Costul lucrărilor:

Spălarea fațadelor și ferestrelor pînă la 15 m înălțime
15-35 lei/m2
Spălarea fațadelor și ferestrelor cu ajutorul alpiniștilor utilitari
de la 25 lei/m2

Costul lucrărilor depinde de gradul de murdărire, complexitatea faţadei şi termenelor de executare a comenzii. Pentru estimarea lucrărilor, la faţa locului se va deplasa, gratuit, managerul nostru.

Deasemenea oferim servicii de spalare a ferestrelor și fațadelor la abonament după necesitatea clientului la un preț accesibil pentru toți.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 079685845 , mail: capitalclean.md@gmail.com, încercînd să satisfacem în totalitate cerințele clienților noștri.

În speranța că oferta noastră va răspunde dorințelor Dvs., vă mulțumim anticipat.